Logi

Välkomna till Örnsköldsvik

Boende för aktiva och ledare kommer att vara på Nolaskolan. Vallare och övriga ledare kommer att bo på gångavstånd från Nolaskolan.

Alla måltider (förutom kamratmiddagen) serveras på Nolaskolan, Viktoriaesplanaden 31.

Kontaktpersoner logi:         Jenny Öhman 070-323 94 33
Erika Landfors 070-239 42 97
Sara Johansson 070-297 45 40

Information

Varje distrikt har sina egna klassrum för aktiva och ledare. Vid behov blandar vi killar och tjejer. Ambitionen är att dela upp tjejer och killar men kan vara svårt för små distrikt. Hör av er till logiansvariga om det finns speciella önskemål. Vid få aktiva och ledare i vissa distrikt förbehåller vi oss rätten att slå samman med andra distrikt.

Vallarna blandas med andra distrikt och får boende på gångavstånd från Nolaskolan.

Hårt underlag gäller i alla boenden och era luftmadrasser bör ej vara bredare än 90 cm.

Namnskylt kommer att finnas vid varje klassrum.

Nolaskolan kommer att vara bemannad dygnet runt. För övriga boenden har vi nyckelvakter.

Incheckning

All incheckning sker på Nolaskolan från klockan 16.00 på torsdag. Alla aktiva, ledare och vallare erhåller då ett band runt handleden. Viktigt att bandet sitter på hela helgen för att vi som arrangörer ska känna igen alla deltagare och inte släppa in obehöriga varken till boendet, serveringen eller duscharna.

Matservering

All matservering sker på Nolaskolan. Matsalen rymmer ungefär 150 personer. I programmet framgår indelning av matgrupper och mattider. Viktigt att ni äter på er tilldelade mattid för att undvika trängsel och få ett fungerande flöde. Vallarna har fria mattider. Fredagens kvällsfika är av enklare slag och hämtas i matsalen, detta pga kamratmiddagen.

Duschar

Duschar finns tillgängliga vid Nolaskolans Sporthall, se duscharnas öppettider i programmet.

Säkerhet

Ledarna för varje distrikt ansvarar för att alla aktiva vet var nödutgångar finns samt att samla och räkna gruppen vid uppsamlingsplatsen om brandlarmet går. Minst en ledare per distrikt skall ta del av säkerhetsinformationen.

En första förbandslåda finns vid receptionen. För akuta händelser hänvisar vi till 112 eller sjukvårdsrådgivningen 1177.

Ordningsregler

Det skall vara tyst och släckt i sovsalarna senast kl.22.00.

De som vistas i skolan dagligen har gjort sitt bästa för att plocka undan material och vi hoppas att ni lämnar det som är kvar i lokalerna ifred. Vänligen respektera att viss personal arbetar i skolan under fredagen.

Städning

Alla distrikt ansvarar för att alla klassrummen/lokalerna är återställda i sitt ursprungliga skick. Innan ni flyttar möblerna ta en bild för att komma ihåg hur det skall återställas vid utstädning – ställ tillbaka allt innan ni åker hem. Ni ansvarar själva för kvarlämnat material.

Innan ni åker hem vill vi att ihop och lägger eventuellt skräp i sopsäckar. Låt sopsäckarna stå i klassrum eller korridorer när ni lämnar skolan.

Vänligen: Städa upp efter er!

Allergi

Ni som anmält allergikost meddelar serveringspersonalen i matsalen när ni kommer och äter.

På grund av allvarlig allergi får jordnötter, andra typer av nötter och mandel inte tas in i skolans lokaler. Det gäller även nötter som ingrediens i snacks och liknande.

Respektera nötförbud under hela helgen!

Värdesaker

Arrangören tar inget ansvar för värdesaker som lämnas utan tillsyn i boende och omklädningsrum. Skolan och kringliggande lokaler kommer att hållas låst men inte de enskilda klassrummen.

 

SkolaAdress 
NolaskolanViktoriaesplanaden 31891 35 Örnsköldsvik
HöglidenskolanFolkparksgatan 6891 62 Örnsköldsvik
RådhusetNytorgsgatan 1891 34 Örnsköldsvik
ElimkyrkanNytorgsgatan 2D891 34 Örnsköldsvik